Onze Deejays

JAN VAN ACHT

sinds 1986 is deze man reeds dj.

Hij luistert eveneens tal van feesten en evenementen op. Zijn duidelijke stem heeft al menig harten doen smelten. Radio horizon ( nu radio beach), radio aartrijke (evenementenradio) en voormalig radio extragold Belgie waren voor hem geen onbekenden.

U kan deejay Jan van Acht dagelijks horen op tsfradio.eu , tsfradio.be en omroepalmere.nl

JAN VAN ACHT

DJ KEVIN MEIJ

Een dj met de juiste skills als het om presenatie en sfeer gaat. Draaien op feesten en bal is voor hem een levenstijl. Radiopresentatie is hij de presentator des levens zelve. Met een verleden als stadiumomroeper kan het niet anders dat zijn programma’s de juiste sfeer belichten.

Benieuwd? Kijk in onze rubriek programmatie en luister naar Kevin zijn nederlands accentje!!

DJ KEVIN MEIJ

DJ WAKIM

Dj Wakim is een dj van weinig woorden, maar geweldige daden.

Zijn specialiteit?? Dj mixes waarbij je onmogelijk zal kunnen blijven zitten, waar je ook bent. Maar let op als je luistert in je wagen.

Dj Wakim gekend in het nachtleven, als de must have dj voor jou party.. nu ook op tsfradio.

U hoort hem iedere vrijdag van 20 tot 21 en iedere zaterdag van 21 tot 22u met zijn programma “dancelicious”.

DJ WAKIM

DJ D-Luxe

Presentator Progressive Attack op zaterdagen van 18u tot 20u.

Kevin started spinning on the age of 16. As a all round dj, by practicing in his room. In 2008 he decided to make a career, In the beginning he spinned at birthday party’s from friends with succes. Later he became resident at dancebar Zonnendans, where he promoted himself as Dj D-Luxe. Someone gave him the chance to spin at Midas Club, he was a little nervous for the first time but still he played a blast of a set for more than 300 people. Ever since then he felt the love for house/techno music, and all other types of music were past. After Midas Club closed the doors he remained practicing his dj skills Since then he only hit higher. Turned in wellknown places as Balmoral, Kings Club, decadance, Bocca, La rocca, edem club corfu, babylon, bs events, SOUNDAY… together with is fellow dj’s he started a new concept named Baldadig That is welknown in the east of flanders. And they only get higher

DJ D-Luxe

DJ Djanzz

Presentator van House Sessions vrijdagen 22u-24u

Ik zal mij even voorstellen, mijn DJ naam is DJ-DJANZZ.
Ik ben 50 jaar, ik woon in Deventer. Mijn hart werd aan muziek verkocht toen ik een jaar of 8 was, mijn eerste single die ik kreeg was van ABBA,Chiquitita
 Vanaf mijn 11de verzorgde ik de muziek op de bassisschool, dit werd de bassis met het bezig zijn van plaatjes draaien.
Dit groeide uit tot het draaien bij de voetbal vereniging, feestjes in de famillie, bruiloft,
ik heb dit tot mijn 21ste gedaan, daarna vond ik het uitgaan en het voetballen belangrijker,
tot ik in 2008 voor het eerst naar Sensation ging, op dat moment begon het weer te kriebelen en heb ik mijn oude hobby weer opgepakt.
Sinds 6 jaar draai ik ook op bruiloften, verjaardagen, feestavonden enz enz.
en nu, sinds de Corona, draai ik elke vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur op TSF Radio,
dit vind ik leuk om te doen, lekkere dance muziek te draaien, house,techhouse,bigroom.
ik hoop dat u allen geniet van mijn shows.
tot horens,
stay save en let op elkaar                         
DJ-DJANZZ

DJ Djanzz

Ricky Carlo Da Wbro

The Soul Funk Connection

The S.F.E. Is een radioprogramma van Omroep ALMERE en TSF Radio waar je wekelijks de beste Soul, Funk, New Jack Swing, R&B en Hip Hop classics kunt horen en natuurlijk ook nieuwe releases. Daarnaast promoten wij artiesten, nieuwe releases en evenementen.Je kunt The Soul Funk Connection iedere zondag van 18u tot 20u beluisteren op TSF Radio.

Ricky Carlo Da Wbro

Astrid van der Kaay

The Nashville Radio Show

Op 1 april 2018 werd de eerste episode gemaakt van de toen nog “Nashville Country Radio”.  Inmiddels heeft de show een nieuwe naam “Nashville Radio Show” en heel veel volgers op Facebook, Twitter en Instagram.
Neem een flinke dosis Country muziek (in de breedste zin van het woord), voeg daar een snufje Americana, Bluegrass, en folk  aan toe en je krijgt de Nashville Radio Show… twee uur lang lekkere muziek waarvan de hoofdmoot countrymuziek blijft. Of het nu de hits van vroeger of van nu zijn, van bekende of minder bekende artiesten uit binnen of buitenland, je kunt het hier allemaal voorbij horen komen. Astrid van der Kaay duikt wekelijks voor je in het Nashville muziekarchief!
Wat kan je verder verwachten in het programma:
De Nashville Spiegelplaat (we nemen het origineel van een countrynummer en zoeken daarnaast een andere uitvoering van dat nummer)
Het Spotlight album. Ieder uur draaien we 2 nummers van een country album.
De maandartiest
De digitale brievenbus
Daarnaast mag je natuurlijk ook mailen als je een verzoekje wilt aanvragen of ergens op wilt reageren.

Astrid Van Der Kaai

DJ CHOUCHOU

Dj Chouchou is een dame van franse afkomst, die al 10 tal jaren leeft in Belgie.

Nog geen lange ervaring, maar ze vind het radio presenteren zo leuk.

Hoe kan het dan ook anders dat Dj chou chou een programma presenteerd met enkel de mooiste franse nummers.

Voor jong en oud. U zult het zeker horen aan het accentje, maar dat maakt het ganse programma juist zo leuk.

Zij presenteerd samen met haar dochter Dj poupou het programma discography.

Dj Poupou zaols we net melden, is de dochter van Dj Chouchou.

Net als haar moeder dus gepakt van het virus radio.

Als perfecte aanvulling assisteert ze in het programma, die er soms voor zorgt dat er leuke aanvullingen in het programma zijn.

Luister zeker eens naar het programma, en je zal merken dat franse muziek ook een leuke aanvulling voor je dag kan zijn.

Dj Chouchou

Kees De Haan

Presentator Crossroads

Kees de Haan maakt wekelijks het 2 uur durend country radio programma Crossroads. Al sinds het midden van de jaren zeventig van de vorige eeuw is Kees actief in de country muziek. Hij begon met het schrijven van recensies voor Country Gazette, was redacteur bij het blad Nashville Tennessee en is nauw betrokken bij het wel en wee van RTV Krimpenerwaard waarvan hij voorzitter is. RTV Krimpenerwaard is door de samenvoeging van diverse gemeenten een streekomroep. Daarnaast houdt Kees zich bezig met boekingen en heeft o.a. met Ilse Delange gewerkt. Ook werkt hij veelvuldig samen met Canadese artiesten, waaronder Johnny Reid, George Canyon, South Mountain, The Good Brothers, Sarah Smith, Gord Bamford, enz. Kees maakt meer dan 25 jaar een country programma en steekt zijn voorliefde voor country niet onder stoelen of banken. Hij draait country muziek uit alle windstreken en weet door zijn contacten ook onbekend talent in het zonnetje te zetten.
Inmiddels wordt het programma Crossroads door 40 omroepen in Nederland en België uitgezonden.
 
Meer weten of een verzoekje aanvragen, neem dan contact op met Kees.
 
info@crossroadsmusic.nl
www.crossroadsmusic.nl
Ben ook op facebook te vinden onder mijn eigen naamShort Description

Gutentor Simple Text

Kees De Haan

TLP

Presentator/DJ van The Basement! Ieder vrijdag tussen 18u en 20u
Ik ben Sehli Goumri, 38 jaar jong. Geboren en getogen in Maastricht. No wife and no kids, heb al een relatie met muziek.
Van jongs af aan was ik al heel muzikaal, met de radio en een casettebandje wachten tot de track van extince, spraakwater voorbij kwam. Opnemen, afspelen, opschrijven, terugspoelen, opnieuw schrijven etc.
Dit hielp me trouwens ook heel erg goed om mijn nederlands te verbeteren.
Nadat ik in aanraking kwam, met 4 jongens die dezelfde passie voor muziek als ik hadden, kwamen we in contact met illegal records. Daar heb ik 2 albums opgenomen.
Op de planning staan, vloggen en andere leuke projecten.

TLP

DJ KICKEN

Block Title

DJ KICKEN

Henri werd in 2019 nog uitgeroepen tot meest populaire Party DJ van Nederland door : www.partyawards.nl Mede door vader Kicken werd Henri Kicken al vroeg aangestoken met het muziekvirus en dat resulteerde op 8-jarige leeftijd tot het eerste optreden als zogenaamde dj. Op de lagere school mocht hij op vrijdagmiddag muziek draaien voor zijn klasgenootjes, onder het motto: “Wat is jouw hobby?”. Het jaar daarna werd hij gevraagd om de muziek te verzorgen op een schoolfeestje en dat deed hij toen samen met twee vrienden. Alleen hij durfde te praten via de microfoon en de anderen niet. In 1981 begon hij zijn eerste radiostation genaamd Radio The FLYING DUTCHMAN 97,0 fm. Iedere dag van 18.00 tot 19.00 uur draaide hij de Limburgse variant op de avondspits omdat in die tijd de ROZ uitzond op de frequentie van Hilversum 3. In 1982 begon hij zijn Belgische radio loopbaan bij RMC in Maasmechelen waar hij op vrijdagavond een programma had. In de jaren daarna heeft hij nog bij diverse Belgische radiostations gedraaid,zoals Maasvallei radio, Arcan Radio, Grafiek Maaseik, Radio Royaal Hamont-Achel en nog wel een radiootje waar hij de naam niet eens meer van weet. Als sinds de jaren 80 is deze allround deejay ook bezig met het draaien in discotheken. Begin jaren 90 werd het toeristische plaatsje Valkenburg zijn werkterrein waar hij elke zomer wekenlang draaide. In 1994 werd hij wekelijks resident in Schinveld in Discotheek Meetpoint. Diverse andere discotheken in België en Nederland benaderden hem om bij hun zijn kunsten te vertonen. Eind jaren 90 werden de eerste eigen producties een feit want remixen maken van oude nummers is nog steeds een van zijn hobby’s! Dit resulteerde in 2002 tot zijn eerste single: I Wanna Dance With Somebody, een cover van Whitney Houston. Daarna werd Pennywise – Bro-Hymn door hem onder handen genomen dat onder de noemer Let me hear you nog steeds een veel gedraaide party-hit is. In 2004 maakte hij samen met Mc-q Ain’t no party (Like an Alcoholic Party) dat zelfs de partyhit van dat jaar werd en in Belgie zelfs in de top 10 terecht kwam. In dit zelfde jaar waren de 4 non blondes aan de buurt om geremixed te worden, onder de project naam: SALOU S.L. feat Joyce – What’s up. In 2005 scoort hij een bijna top 10 notering met de remake van de evergreen Happy Together. In 2006 is het jaar van nieuwe samenwerkingen zoals met Sonic solutions en Jude dat resulteerde in Nasty Creep en Walking on Sunshine 2006. De mix cd The alcoholic Party mix is een feit geworden met daarin verrassende combinaties van bekende hits!