Onze Deejays

JAN VAN ACHT

sinds 1986 is deze man reeds dj.

Hij luistert eveneens tal van feesten en evenementen op. Zijn duidelijke stem heeft al menig harten doen smelten. Radio horizon ( nu radio beach), radio aartrijke (evenementenradio) en voormalig radio extragold Belgie waren voor hem geen onbekenden.

U kan deejay Jan van Acht dagelijks horen op tsfradio.eu , tsfradio.be en omroepalmere.nl

JAN VAN ACHT

DJ KEVIN MEIJ

Een dj met de juiste skills als het om het weerbericht en andere voicetracks waar nodig in te spreken. Radiopresentatie is hij de presentator des levens zelve. Met een verleden als stadiumomroeper kan het niet anders dan de juiste toon te geven.

DJ KEVIN MEIJ

Dj Simone

Simone stelt zichzelf graag even voor.

Ik ben Simone, woon in Amsterdam. Ik ben door toeval bij de radio terechtgekomen, en begonnen als sidekick bij Ger Lammens voor 192radio van Ad Bouman. Nu maak ik ongeveer een jaar een eigen radioprogramma, te beluisteren in binnen en buitenland en ook buiten Europa. Ik ben werkzaam in de evenementenbranche, de hospitality en daarnaast ook cosmetica adviseur.  Wordt het programma leuk gevonden? Mvg Simone. Ik ben op tsfradio te beluisteren elke zondagochtend van 9u tot 10u met Goodmorning sunday met Simone.

DJ SIMONE

DJ D-Luxe

Presentator Progressive Attack op zaterdagen van 18u tot 20u.

Kevin started spinning on the age of 16. As a all round dj, by practicing in his room. In 2008 he decided to make a career, In the beginning he spinned at birthday party’s from friends with succes. Later he became resident at dancebar Zonnendans, where he promoted himself as Dj D-Luxe. Someone gave him the chance to spin at Midas Club, he was a little nervous for the first time but still he played a blast of a set for more than 300 people. Ever since then he felt the love for house/techno music, and all other types of music were past. After Midas Club closed the doors he remained practicing his dj skills Since then he only hit higher. Turned in wellknown places as Balmoral, Kings Club, decadance, Bocca, La rocca, edem club corfu, babylon, bs events, SOUNDAY… together with is fellow dj’s he started a new concept named Baldadig That is welknown in the east of flanders. And they only get higher

DJ D-Luxe

DJ Djanzz

Presentator van House Sessions vrijdagen 22u-24u

Ik zal mij even voorstellen, mijn DJ naam is DJ-DJANZZ.
Ik ben 50 jaar, ik woon in Deventer. Mijn hart werd aan muziek verkocht toen ik een jaar of 8 was, mijn eerste single die ik kreeg was van ABBA,Chiquitita
 Vanaf mijn 11de verzorgde ik de muziek op de bassisschool, dit werd de bassis met het bezig zijn van plaatjes draaien.
Dit groeide uit tot het draaien bij de voetbal vereniging, feestjes in de famillie, bruiloft,
ik heb dit tot mijn 21ste gedaan, daarna vond ik het uitgaan en het voetballen belangrijker,
tot ik in 2008 voor het eerst naar Sensation ging, op dat moment begon het weer te kriebelen en heb ik mijn oude hobby weer opgepakt.
Sinds 6 jaar draai ik ook op bruiloften, verjaardagen, feestavonden enz enz.
en nu, sinds de Corona, draai ik elke vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur op TSF Radio,
dit vind ik leuk om te doen, lekkere dance muziek te draaien, house,techhouse,bigroom.
ik hoop dat u allen geniet van mijn shows.
tot horens,
stay save en let op elkaar                         
DJ-DJANZZ

DJ Djanzz

Ricky Carlo Da Wbro

The Soul Funk Connection

The S.F.E. Is een radioprogramma van Omroep ALMERE en TSF Radio waar je wekelijks de beste Soul, Funk, New Jack Swing, R&B en Hip Hop classics kunt horen en natuurlijk ook nieuwe releases. Daarnaast promoten wij artiesten, nieuwe releases en evenementen.Je kunt The Soul Funk Connection iedere zondag van 18u tot 20u beluisteren op TSF Radio.

Ricky Carlo Da Wbro

DJ CHOUCHOU

Dj Chouchou is een dame van franse afkomst, die al 10 tal jaren leeft in Belgie.

Nog geen lange ervaring, maar ze vind het radio presenteren zo leuk.

Hoe kan het dan ook anders dat Dj chou chou een programma presenteerd met enkel de mooiste franse nummers.

Voor jong en oud. U zult het zeker horen aan het accentje, maar dat maakt het ganse programma juist zo leuk.

Zij presenteerd samen met haar dochter Dj poupou het programma discography.

Dj Poupou zaols we net melden, is de dochter van Dj Chouchou.

Net als haar moeder dus gepakt van het virus radio.

Als perfecte aanvulling assisteert ze in het programma, die er soms voor zorgt dat er leuke aanvullingen in het programma zijn.

Luister zeker eens naar het programma, en je zal merken dat franse muziek ook een leuke aanvulling voor je dag kan zijn.

Dj Chouchou

Kees De Haan

Presentator Crossroads

Kees de Haan maakt wekelijks het 2 uur durend country radio programma Crossroads. Al sinds het midden van de jaren zeventig van de vorige eeuw is Kees actief in de country muziek. Hij begon met het schrijven van recensies voor Country Gazette, was redacteur bij het blad Nashville Tennessee en is nauw betrokken bij het wel en wee van RTV Krimpenerwaard waarvan hij voorzitter is. RTV Krimpenerwaard is door de samenvoeging van diverse gemeenten een streekomroep. Daarnaast houdt Kees zich bezig met boekingen en heeft o.a. met Ilse Delange gewerkt. Ook werkt hij veelvuldig samen met Canadese artiesten, waaronder Johnny Reid, George Canyon, South Mountain, The Good Brothers, Sarah Smith, Gord Bamford, enz. Kees maakt meer dan 25 jaar een country programma en steekt zijn voorliefde voor country niet onder stoelen of banken. Hij draait country muziek uit alle windstreken en weet door zijn contacten ook onbekend talent in het zonnetje te zetten.
Inmiddels wordt het programma Crossroads door 40 omroepen in Nederland en België uitgezonden.
 
Meer weten of een verzoekje aanvragen, neem dan contact op met Kees.
 
info@crossroadsmusic.nl
www.crossroadsmusic.nl
Ben ook op facebook te vinden onder mijn eigen naamShort Description

Gutentor Simple Text

Kees De Haan


Er komen nog steeds deejays en programma’s bij.

Deze pagina word regelmatig geupdate.